16/12/2006

je to za námi

když jsem se v půl jedný vzbudil, hlava mě bolela. když jsem přišel do kuchyně, zvracel tam dj. dj teď spí u anji v pokoji, občas zachrochtá a pokusí se o zvracení. při snídani jsem přes zeď slyšel jeho sténání. v kuchyni se nám usídlili notorové, kteří si dávají "kontrabier", "kontrawein" a kouřej jednu za druhou.
bylo tu hodně lidí, většinu jsem neznal. mluvil jsem o ndr, krakonošovi, nemocnici na kraji města, o vstupu bulharska do eu, o premiéře prvního a posledního filmu, ve kterém jsem hrál, o walesu, o kaczyńském a o tom, že když jsou partneři z různých zemí, měli by se naučit jazyk toho druhýho.
mluvil jsem s maciejem, ninou, mendy, arjenem, markem, s (teď nevím, jak se jmenuje). prohodil jsem pár slov s annou, falkem, andrém... měl jsem na hlavě kozáckou čepici, vypil jsem 7 piv, dvě becherovky. když mi přišla sms od franzisky, ve které se ptala, jaká je party, odpověděl jsem: "also nach sechs biere kann man eigentlich nur mit schwierigkeiten sagen, dass die party scheisse ist". po šesti pivech, může člověk jen s obtížemi říct, že je party na hovno.

2 comments:

Anonymous said...

Cekala jsem v napětí, jak to celý vyvrcholí a dopadne. A zvracející dj druhej den odpoledne... to je jak z německýho seriálu o mladých pro mladé - z toho, co ho poznáš bezpečně už podle obrazu.
Z mého pohledu po sedmi pivech a dvou panácích už člověk nemůže říct vůbec nic.
Katka.

Petr said...

hodně vtipné vyprávění...škoda, že party nebyla horší, v sarkasmu a popisu lehké dekadence ve spojení s enderáckou nostalgií jsi mistr :)