28/10/2006

ve středu jsem dojezdil

byl to krátký, láskyplný vztah. takový jaké nevznikají denně. ve středu skončil. nějaká kurva mi to kolo ukradla. potvrdilo se tak rodinné prokletí. ten bicykl jsem dostal přes inzerát zadarmo a tak logicky usuzoval, že ho nikdo nebude chtít ukrást. i přesto jsem pořídil i zámek za 1 € v takovým tom obchodu všechno za euro (a vtipkoval, že až mi ukradnou kolo, vznikne mi větší ztráta odcizením zámku), ten jsem ale v pondělí ztratil. no a ve středu už před barákem kolo nestálo. teď musím chodit pěšky, ale na werkstatt fotojournalismus nám dr. schlegvoit říkal, že henri cartier-bresson nachodil denně 20 až 30 kilometrů, tak ta ztráta bude třeba k něčemu dobrá:).

4 comments:

Anonymous said...

Liebe Stefan, das ist aber ein TMG (tj. HLPcko - Hluboky lidsky pribeh, Tiefe Menschen Geschichte)! Spolu s dalsimi pohnutymi okolnostmi Tveho gersackeho pobytu mas docela slusne zadelano na sbirku ztroskotancke poezie Looserovy verse...

Husokachna said...

hah. bud rad zes alespon neprisel k finacni ujme. ja za to velo dal 45euraku.

zlate cechy - tam se kola nekradou - proto ze na nich neni kde v Praze jezdit.
grussen aus frank reich.p

Anonymous said...

No moment, a ty nachodis kolik???

schtjepan said...

http://www.dft.gov.uk/stellent/groups/dft_transstats/documents/page/dft_transstats_505588-01.hcsp. jestli dobře počítám vychází to asi jen 900 metrů denně, ale to je průměr všech lidí. já bych řek že ujdu tak 3-5 denně, když jsem v praze. ty? případně vy?