06/10/2006

halbobdachloser

bydlet zatim porad nemam kde, jen prespavat. vcera, kdyz jsem se vracel pro veci do wg, kterou jsem rano navstivil, jsem doufal, ze budu vyhodnocenej jako nejsympatictejsi a nejvhodnejsi potencialni spolubydlici. po ceste tam jsem potkal marii, co ve wg bydli. kdyz jsem se zeptal, jak se rozhodli, rekla, ze vybrali francouzku, vona uz am totiz jedna bydli (docela to chapu, z hlediska vyuky jazyku je vhodnejsi nez ja a zadnej zapadoslavista ve wg nebydli, krome toho uz tam maj polaka). tak jsem si rikal, ze asi okusim, jaky to je spat na nejvetsim hlavovem nadrazi v evrope. ale protoze jsou hodny, dohodli se, ze me tam nechaj par dni spat: "also haben wir uns gesagt, dass du bei uns ein paar tage pennen kannst". takze zatim chrnim u nich.
dneska jsem se shanel pres net a nasledne po telefonu po nejaky dalsi wg, ale zatim nic. jedny chteli holku, dalsi bude v lipsku az ve stredu nebo uz to bylo "weg". zitra se jdu ale mrknout na nejakou dost mozna trochu extremni, protoze stoji jen 70 eur. tak jsem zvedavej. co jsem si tak rikal, splnuju druhou a malinko ctvrtou kategorii z tech, co byli v tom inzeratu ("an alle praktikanten, erasmusstudenten, pendler, künstler"). uz musim bezet, jdu volat jeste na dva inzeraty. tenhle se mi docela libi.

1 comment:

Anonymous said...

Ty vole, tak jsem se cirou nahodou pres Lopezuv blog prokopal sem... A cumim... Tys spal na hlavaku? A tu vetisku ti rekli policajti nebo bezdomovci? Mno, ale jinak, co se cen tyce, tak to mate krasne levny... :-)