11/10/2006

Einkaufstag

vcera jsem byl nakupovat. koupil jsem si potah na polstar za 2,5 € ( polstar jsem si jeste nekoupil, takze do nej strkam na noc svetr, ale zvenku to vypada dobre), papuce za 1,5 €, dziny za 50 € (timto dekuji babicce za darek k narozeninam) a taky boty za 69,9 €. tim jsem zaopatril svoji vizaz na dalsi rok dopredu. boty me zatim tlaci na pravy noze, tak si musim este dneska koupit naplasti. vecer jsem k tomu este pri ceste domu (jeste nemam kolo, takze dobrejch 20 minut, ne-li vic) pridal bagety (0,69 €) a zubni pastu (predtim jsem kradl spolubydlicim). byla levna blend-a-dent haftcreme. a taky pomazankovy maslo (0,49 €). jen skoda, ze se z ty pasty pak vyklubalo neco jako lepidlo na protezy. no ale nevypada to na prvni pohled jako zubni pasta? ja myslim, ze jo.

9 comments:

Petr said...

tos dopad jeste dobre, ocni lekarky vypravi, jak jim tam chodi lidi, kterejm vterinovy lepidlo zalepilo ocni vicko...mysleli, ze jsou to kapky...

Anonymous said...

pechacek... sem si takhle jednou vycistil zuby indulonou ;)

Anonymous said...

Když si slepíš čelisti k sobě ušetříš dost na jídle...

Anonymous said...

taky mi to pripomina dokument Titticut follies, kde blazny krmej hadickou zastrcenou do nosu...

Anonymous said...

zdravim na zapad! co bychom my bez tech babicek, ze... a k tvemu predmetu z jehoz nazvu jsem pochopila pouze "korejske filmy": zavidim ti, az rudnu a zelenam. pozdravuj kim ki-duka.

Anonymous said...

oprava: ty dziny byly darek k vanocum.

Anonymous said...

Mno, na jedny strane setris jak mourovatej a topis mourem (nebo budes) a pak si takle rozhazujes... Pomineme-li, zes zapomnel, jak se rekne zubni pasta :-) (ale dost me to pobavilo), tak mi prosim te rekni, kdes nakupoval??!!! Nemuzes za vsim lizt do Karstadtu nebo Kaufhofu proboha...Ani nechtej, abych ti rekl, kolik jsem si koupil dzin za cenu tech tvejch jednech :-)

schtjepan said...

nakupoval jsem u aldiho, nemej strach, ze jsem podlehl kouzlu karstadtu a kaufhofu. kolik dzin sis koupil, vedet nechci, jen me zajima, jestli ti zbylo na novou vetrovku - ta zlutocerna by si uz zaslouzila nastupkyni

Anonymous said...

Tak doufam, ze je tam aspon o pid lepsi zelenina nez v Lidlu, tam to uz obcas bylo trochu nudny. S tou bundou mas recht :-) V lete jsem jaksi vetrovku nepotreboval. To spis neco vod deste... Az mi nekdo z mych dluzniku (a ze jich ted uz je!) zaplati prachy, tak na tom zapracuju, aby ses za me uz nemusel stydet.